حسابداری مدیریت

حسابداری مدیریت

حسابداری مدیریت یکی از پرکاربردترین شاخه های حسابداری به شمار می آید. توجه و تمرکز اصلی این نوع حسابداری به آینده کسب و کار است. این نوع حسابداری گزینه ای بسیار مناسب جهت استفاده در محیط های کاری بسیار رقابتی و سریع می باشد که به تصمیم گیری سریع نیاز دارند. در این شاخه از حسابداری به منظور درک سریع وضعیت از داده های عملیاتی استفاده می شود.

آشنایی هر چه بیشتر با حسابداری مدیریت

بهتر است بدانید حسابداری مدیریت علمی جهت محاسبه زیان، سود و وضعیت کلی شرکت است. در این نوع حسابداری با استفاده از مدل سازی و توجه به احتمالات و فرضیات به فعالیت های مالی – تجاری توجه می شود. این نوع حسابداری نقش بسیار زیادی درتصمیم گیری های تجاری آگاهانه مدیران درون سازمان دارد. اطلاعات تهیه شده توسط حسابداری مدیریت قابل استفاده توسط مدیران داخلی کسب و کار است. این نوع حسابداری را می توان برای رفع نیازهای کاربران مورد نظر به خوبی تغییر داد، زیرا مختص کاربران خارجی نیست. به نوعی می توان گفت این نوع حسابداری به مدیران سازمان ها این امکان را می دهد تا کارکردهای کنترل و مدیریت خود را به بهترین شکل تجهیز نمایند. منابع اطلاعاتی حسابداران مدیریتی اطلاعات مربوط به درآمد و هزینه فروش کالا و خدمات تولید شده توسط شرکت می باشد.

نگاهی بر کاربردهای مختلف حسابداری مدیریت

بهتر است بدانید حسابداری مدیریت از جایگاه بسیار بالایی در شرکت ها برخوردار است. به نوعی می توان گفت این نوع حسابداری یکی از مهره های اصلی و مهم در سازمان ها و شرکت ها به شمار می آید. در واقع این نوع حسابداری کاربرد بسیار بالایی داشته و دارای بیشترین کاربرد و استفاده در اغلب واحدهای اقتصادی متوسط و بزرگ است. با استفاده از این نوع حسابداری می توان یک برنامه ریزی درست و اصولی جهت پیشرفت در کار  داشت. همچنین این حسابداری به مدیران در تصمیم گیری درست و اصولی کمک بسیار زیادی می کند. مدیریت استراتژیک بحران های احتمالی نیز از دیگر کاربردهای این نوع حسابداری است. با کمک این نوع حسابداری به راحتی می توان یک پیش بینی درست را انجام داده و به سودآوری بالایی دست پیدا کرد. شناسایی مشکلات مرتبط با کسب و کار نیز از دیگر کاربردهای حسابداری مدیریت می باشد. این نوع حسابداری از کاربردی بی شماری برخوردار است که تنها به چندین موارد آن در این قسمت اشاره شده است.

آشنایی با انواع روش های هزینه یابی در این نوع حسابداری

بهتر است بدانید هزینه یابی در این نوع حسابداری از کاربرد بسیار زیادی برخوردار می باشد. در واقع هزینه یابی به تعیین بهای تمام شده کالا و یا خدمات مربوط می گردد. همچنین حسابداری مدیریت دارای روش های مختلف هزینه یابی است. هزینه یابی بر مبنای هدف یکی از این روش ها به شمار می آید. همچنین از دیگر روش های هزینه یابی این نوع حسابداری هزینه یابی سنتی است. از دیگر روش های هزینه یابی در این نوع حسابداری می توان به هزینه یابی حجم تولید، هزینه یابی چرخه زندگی محصول و هزینه یابی بر مبنای فعالیت  (ABC) اشاره کرد.

اشتراک گذاری پست

لینک کوتاه مطلب : https://hesabgah.com/?p=957

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *